Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

MINA [ M.V. ]

16. 06. 2024. 19:25 >> 19:26

bečić

Dobijanje IBAR-a krunisalo bi dinamiziranje evropskog puta Crne Gore

Dobijanje Izvještaja o ispunjenju privremenih mjerila (IBAR) do kraja juna krunisalo bi veoma uspješan period dinamiziranja evropskog puta Crne Gore u posljednjim mjesecima i usmjerilo državu ka finalizaciji procesa, poručio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

Bečić je, kako je saopšteno iz Vlade, sa ambasadorom Bugarske Stefanom Dimitrovim, upriličio doček za bugraskog predsjednika Rumena Radevog i njegovu suprugu, koji su danas stigli u zvaničnu posjetu Crnoj Gori.

„Dobrodošli ponovo u Crnu Goru, prijateljsku i partnersku zemlju i prvu narednu članicu EU. Drago nam je da Vaša posjeta dolazi upravo u danima kada je Crna Gora finalno ispunila sva privremena mjerila, ostvarila odlične rezultate na polju vladavine prava i očekuje dobijanje pozitivnog IBARA“, kazao je Bečić.

On je zahvalio Radevu na iskrenoj i kontinuiranoj podršci na evropskom putu Crne Gore.

"Uživajte u gostompromistvu našeg naroda i ljepotama naše zemlje'', poručio je Bečić.

Radev će se, tokom dvodnevne posjete Crnoj Gori, sastati sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, predsjednikom Skupštine Andrijom Mandićem i premijerom Milojkom Spajićem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније