Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

16. 06. 2024. 14:52 >> 15:13
Čitaj mi:

BUDVANINU ZADRŽAVANJE DO 72 SATA

Predstavio se kao policajac i pokušao da pregazi grupu mladića

Budvanska policija uhapsila je sugrađanina M.K. (26) zbog sumnje da se lažno predstavio kao policijski službenik, te pokušao svojim automobilom da pregazi grupu mladića u zaleđu plaže Jaz. Tom prilikom, usljed kontakta sa vozilom, jedan maloljetnik zadobio je lakše tjelesne povrede, saopštila je Uprava policije.

Kako navode, policija je 15. juna obaviještena da je na karting stazi u zaleđu plaže Jaz, vozač automobila "WV Turan" bijele boje, budvanskih registarskih oznaka, krenuo vozilom u pravcu više osoba sa očiglednom namjerom da ih udari i to u više navrata.

Dalje navode da je vozilom u pokretu udario maloljetnu osobu, dok su ostale osobe uspjele da se sklone iza drugih vozila.

"Ovo lice se nakon toga uputilo u pravcu Jadranskog puta, gdje je izazvao saobraćajnu nezgodu, udarivši pomenutim automobilom u stub ulične rasvjete, a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu", dodaju u saopštenju.

Povrijeđeni maloljetnik je transportovan u Hitnu pomoć, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.

"Takođe, u navodima građana koji su bili svjedoci pomenutih događaja se ističe da se ovo lice predstavilo kao policijski službenik, stavljajući na uvid određenu legitimaciju nalik na službenu", dodaju u saopštenju.

Policija je identifikovala i uhapsila M.K. za kojeg je utvrđeno da se radi o službeniku Ministarstva unutrašnjih poslova-Filijale za upravne unutrašnje poslove u Budvi.

"On je radno angažovan na određeno vrijeme i nije policijski službenik pa samim tim nije mogao imati policijsku službenu legitimaciju", istakli su iz Uprave policije.

O preduzetim mjerama i radnjama, upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

"Po njegovom je nalogu protiv M.K. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom lažno predstavljanje", piše u saopštenju.

Njemu je danas, nakon saslušanja kod tužioca, određeno zadržavanje do 72 sata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније