Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

14. 06. 2024. 17:23 >> 17:24
1

berane

Demolirano auto, porodica traži reakciju policije

Službeniku Srpske pravoslavne crkve S.R u toku noći demolirano je auto na parkingu ispred zgrade gdje živi njegova porodica, u centru Berana, saopštila je njegova porodica.

Kako su nam kazali, s obzirom na to da im je u prethodnom periodu na istom vozilu više puta pričinjena veća materijalna šteta, izazvana takođe upotrebom sile, a da počinioci nijesu pronađeni, S.R i njegova porodica strahuju za svoju bezbjednost.

Budući da su napadi na njihovu imovinu, kako tvrde, kontinurani, te da policija do sada nije uspjela pronaći počinioce, porodica strahuje da su napadi učinjeni iz mržnje i po nacionalnoj osnovi, te izražavaju bojazan da bi sledeći korak mogao biti fizički napad.

Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na lice mjesta i sačinila zapisnik.

Porodica se nada da će UP dati sve od sebe kako bi rasvijetlila napad na njihovu imovinu i obezbjedila im život bez straha.

Takođe, ono što navode jeste da će se obratiti i drugim nadležnim institucijama u Crnoj Gori, ombudsmanu, nevladinim organizacijama i međunarodnoj zajednici kako bi se zaštitili.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније