Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

13. 06. 2024. 14:28 >> 14:29

krivična protiv kotoranke

Kotor: Policija pronašla pištolj i pušku nakon požara

Policija je u Kotoru, sprovodeći aktivnosti usmjerene na pronalazak vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu, pronašla kod R.M. iz tog grada vatreno oružje - pištolj marke Luger, sa sedam komada municije, kalibra 9 mm, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, policijski službenici su postupajući po prijavi da je na pomoćnom objektu porodične kuće u mjestu Dobrota izbio požar, došli i do operativnih saznanja da se u porodičnoj kući u vlasništvu R.M. iz Kotora, nalazi vatreno oružje u ilegalnom posjedu.

"Lice R.M. je policiji predala vatreno oružje – pištolj, marke Luger, sa sedam komada pripadajuće municije kalibra 9 mm. U okviru istih aktivnosti, policija je u prostoriji pomoćnog objekta na kom je izbio požar pronašla i vatreno oružje – pušku, nepoznate marke, sa djelimično vidljivim serijskim brojem", kazali su iz policije.

O događaju je, navode, upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je naložio da se protiv R.M. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Po nalogu tužioca, lice mjesta je fotografisano a policija je oduzela predmetno oružje koje će biti upućeno na trasološko i balističko vještačenje", zaključuju iz UP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније