Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

12. 06. 2024. 12:58 >> 12:57
1
Čitaj mi:

na aerodromu u tivtu

Uhapšen jer je u ručnom prtljagu nosio pištolj s municijom

Pripadnici Granične policije Tivat su na Aerodromu u tom gradu uhapsili L.M. (45) državljanina Crne Gore i Hrvatske nakon što su u njegovom ručnom prtljagu pronašli pištoj nepoznate marke, bez serijskog broja, sa jednim metkom u cijevi i okvirom sa šest komada municije nepoznatog kalibra.

"Naime, u jednom od terminala, prilikom kontrole od strane operatera na kontrolnom punktu za kontradiverzioni pregled putnika i ručnog prtljaga, kod lica L.M. (45) državljanina Crne Gore i Hrvatske, u ručnom prtljagu je pronađeno vatreno oružje - pištolj, nepoznate marke, bez serijskog broja, sa jednim metkom u cijevi i okvirom sa 6 (šest) komada municije nepoznatog kalibra", saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Sektora granične policije su protiv L.M. podnijeli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, i on je sproveden dežurnom tužiocu na dalju nadležnost.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније