Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

12. 06. 2024. 07:49 >> 08:58
2

bivši glavni specijalni tužilac

Marković: Katnić zadržan u bolnici zbog jakih bolova

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić oporavlja se u privatnoj klinici u Podgorici nakon što mu je u petak odrađena hirurška intervencija, potvrdio je Portalu RTCG njegov branilac Marjan Marković. Kako nam je kazao, Katnić je zadržan na bolničkom liječenju zbog jakih bolova koje osjeća.

Marković nije mogao da kaže kada će Katnić biti prebačen u Istražni zatvor. 

"Još uvijek je na bolničkom liječenju zbog jakih bolova. Još ne znam kad će biti vraćen u istražni zatvor", kazao je Marković za Portal RTCG.

Podsjetimo, bivši glavni specijalni tužilac operisan je 7. juna u jednoj privatnoj poliklinici u Podgorici.

Marković je Televiziji Crne Gore tada kazao da Katnić nije životno ugrožen, a hirurška intervencija odnosi se na poboljšanje njegovog zdravstvenog stanja koje je narušeno zbog, kako kaže, gotovo dvomjesečnog štrajka glađu.

Katnić i bivši visoki policijski funkcioner Zoran Lazović uhapšeni su 14. aprila po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, a osumnjičeni su za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebe službenog položaja.

Predsjedniku Višeg suda Borisu Saviću iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija 17. aprila dostavljena je izjava pritvorenog Milivoja Katnića o stupanju u štrajk glađu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније