Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

10. 06. 2024. 15:47 >> 08:51

"BALKANSKI KARTEL"

Počinje suđenje za šverc sedam tona kokaina

U Specijalnom sudu u Beogradu sjutra bi trebalo da se održi pripremno ročište pred početak suđenja pripadnicima organizovane kriminalne grupe poznate u javnosti kao "balkanski kartel" koji se sumnjiče za međunarodnu trgovinu oko sedam tona kokaina.

Na pripremnom ročištu koje je zatvoreno za javnost optuženi će se kratko izjasniti o krivici, dok će tužilaštvo i odbrana iznijeti uvodne riječi.

Po završetku pripremnog ročišta, sud će odredi datum početka suđenja, odnosno glavnog pretresa.

Optužnica je podignuta protiv Miroslava Starčevića, Mladena Lazarevića, Radisava Radovića, Ljubiše Lindo, Milovana Zdravkovića, Zorana Jakšića, Vladana Soldo, Miloša Radosavljevića, Gligorija Peljevića, Petra Miloševića, Mirka Pavlovića, Miloša Jovanovića, Aleksandra Ilića, Dragana Đorđevića, Milana Mitića, Dragana Nikolića, Ivana Cvetkovića, Marka Radovanovića, Nikole Đorđevića i Deniza Mihajlovića, navodi se u saopštenju srpskog tužilaštva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније