Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

30. 05. 2024. 12:15 >> 12:40
Čitaj mi:

uprava policije

Kod Beranca pronađen kokain, uhapšen u Budvi

Beranac E.M. (39) uhapšen je u Budvi nakon što je u prostorijama koje korisiti pronađen kokain, saopšteno je iz Uprave policije.

"Preduzimajući službene mjere i radnje na suzbijanju ulične prodaje opojnih droga policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Budva, Jedinice za borbu protiv droga su izvršili pretres stana i drugih prostorija, kao putničkog vozila koje koristi E.M. (39) iz Berana sa boravkom u Budvi", navodi se u saopštenju.

Postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršen je pretres stana E.M. i tom prilikom pronađeno i oduzeto 13 manjih pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga kokain, kao i jedno pakovanje bijele praškaste materije za koju se sumnja da je korišćena za miješanje sa opojnom drogom.

"Pronađeno je 1.185 eura, vaga za precizno mjerenje, 30 komada pirotehničkih sredstava, 15 komada municije za gasni pištolj kalibra 9 mm i dva mobilna telefona", navodi se u saopštenju.

E.M. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će u zakonskom roku biti sproveden na dalju nadležnost tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније