Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

29. 05. 2024. 13:58 >> 14:09
3
Čitaj mi:

Teška krađa u Tivtu

Potraga za Rusima, iz bankomata ukrali više od 23.000 eura

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv ruskih državljana K.P. (34) i P.Z. (34), zbog sumnje da su iz bankomata jedne banke u Tivtu otuđili više od 23.000 eura. Oni su trenutno nedostupni nadležnim organima i policija za njima intenzivno traga.

Kako navode u saopštenju, službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, rasvijetlili su krivično djelo teška krađa koje je izvršeno na štetu jedne banke. Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru tivatska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv ruskih državljana K.P. (34) i P.Z. (34), koji su trenutno nedostupni nadležnim organima i za kojima policija intenzivno traga.

"Oni se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teška krađa 26. januara u Tivtu, na način što su upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage napravili oštećenja u spoljašnjem dijelu jednog ATM bankomata, odakle su otuđili novac u iznosu od 23.350 eura", navode u saopštenju policije.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније