Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

29. 05. 2024. 13:35 >> 13:39

UPRAVA POLICIJE

Tivat: Četiri osobe uhapšene zbog nasilničkog ponašanja

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat uhapsili su četiri osobe zbog sumnje da su izvršili krivična djela nasilničko ponašanje, nasilničko ponašanje u sticaju sa teškom tjelesnom povredom i ugrožavanje sigurnosti.

“Naime, policijski službenici došli su do sumnje da je M.K. (19) fizički napadnut od strane S.R. (23), M.R. (21), L.G. (19) i jednog maloljetnog lica starog 17 godina, a čemu je prethodio događaj u kome je M.K. uputio riječi prijeteće sadržine po život i tijelo pomenutih”, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su u saradnji sa budvanskom policijom izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste osumnjičeni lica na tri lokacije i tom prilikom je, kako je saopšteno, kod P.G. pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je kokain, dok je kod S.R. pronađena bejzbol palica i dva gasna pištolja.

“Sa događajima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem su nalogu lišeni slobode - M.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu S.R., M.R., L.G. i maloljetnika starog 17 godina, dok su S.R. i maloljetnik lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda”, navodi se u saopštenju.

Takođe, slobode su lišeni i M.R. i L.G. koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje.

“U odnosu na pronađene predmete tokom pretresa protiv pomenutih lica biće pokrenuti odgovarajući postupci”, kazali su iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније