Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

22. 05. 2024. 14:11 >> 16:06
1
Čitaj mi:

RAJKOVIĆ POZVAO NA REAKCIJU

"Zapaljen kamion korišćen u borbi protiv bespravnih aktivnosti u Jelovici"

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore saopštila je da je zapaljen kamion (dizalica), Radomana Veljića iz Berana, koji je ovo vozilo ustupao Upravi za gazdovanje šumama i lovištima u akcijama posljednjih mjesec dana protiv bespravnih aktivnosti u Jelovici.

"Jutros su kriminalne grupe zapalile kamion (dizalicu), hrabrog Radomana Veljića iz Berana, koji je ovo vozilo ustupao Upravi za gazdovanje šumama i lovištima u našim akcijama posljednjih mjesec dana protiv bespravnih aktivnosti u Jelovici", kazao je vršilac dužnosti direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore Miloš Rajković.

Pozvao je Upravu policije i Agenciju za nacionalnu bezbjednost da odgovor bude brz.

"Što se mene lično tiče i Uprave koju vodim, odstupanja neće biti ni milimetar. Zaštitićemo šume", kazao je Rajković. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније