Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

15. 05. 2024. 10:19 >> 10:21
Čitaj mi:

AKCIJE POLICIJE

Prijave protiv Beranca i Bjelopoljca, u stanu im pronašli drogu

Kod S.T. (23) iz Bijelog Polja i J.R. iz Berana podnijete su krivične i prekršajne prijave, nakon što je policija u njihovim stanovima pronašla drogu.

Kako je saopšteno pretresom stana S.T. oduzeta su četiri manja pakovanja kokaina, kao i sedam manjih pakovanja marihuane.

U saradnji sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, protiv S.T. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osim toga, službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane podnijeli su prekršajnu prijavu protiv J.R. zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana.

Službenici ovoga Odjeljenja krivično su procesuirali i dva lica - D.M. i M.G., zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. 

D.M. je uhapšen i on se sumnjiči za krivično djelo teška krađa, a protiv M.G. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније