Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

17. 04. 2024. 16:06 >> 16:06

carina

Na tivatskom aerodromu oduzet nakit vrijedan više od 10.000 eura

Carinski službenici su, na Aerodromu Tivat, oduzeli od turskog državljanina srebrni nakit vrijedan preko 10.000 eura, saopšteno je iz Uprave carina.

Navodi se da su službenici Uprave carina, tokom redovne kontrole putnika, pregledali prtljag turskog državljanina koji je putovao za Istanbul i kod njega otkrili neprijavljenu robu.

“Tokom pregleda ličnog prtljaga putnika, otkrivena je neprijavljena roba, nakit od srebra u količini od 181 komada, ukupne težine 2.115,83 grama, čija se vrijednost procenjuje na 10.850 eura”, piše u saopštenju.

Iz Uprave carina su kazali da je turskom državljaninu izdat i naplaćen prekršajni nalog u iznosu od 500 eura, dok je pronađena roba trajno oduzeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније