Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J. [ Mina ]

17. 04. 2024. 15:38 >> 15:38

šaranović

"Crna Gora mora imati jake institucije na čelu sa odgovornim funkcionerima"

Hapšenja koja po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) sprovodi Specijalno policijsko odjeljenje (SPO), pokazatelj su obima zarobljenosti i zloupotreba koji je postojao u crnogorskim institucijama, ocijenio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

On je kazao da Crna Gora, kako bi postala pravna država kakvu građani očekuju, mora imati stabilne i jake institucije na čelu sa odgovornim funkcionerima, koji će svoj posao obavljati zakonito, transparentno i u javnom interesu.

“Hapšenja koja, po nalogu SDT sprovodi SPO, uključujući i današnje hapšenje direktorice Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelene Perović, pokazatelj su koliki je bio obim zarobljenosti i zloupotreba u brojnim crnogorskim institucijama koje je trebalo da štite vladavinu prava”, naveo je Šaranović.

On je poručio da više nema i neće biti privilegovanih.

“Puna podrška radu SDT-a i SPO-a. Nastavljamo snažnu i odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije na visokom nivou”, dodao je Šaranović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније