Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

12. 04. 2024. 11:06 >> 11:06
Čitaj mi:

ulcinj

Uhapšen osumnjičeni da je pištoljem prijeto sugrađaninu, krivična zbog nedozvoljene gradnje

U Ulcinju je uhapšen osumnjičeni da je sugrađaninu prijetio pištoljem, državljanin Kosova uhapšen je zbog vožnje pod dejstvom alkohola a podnešena je i krivična prijava protiv državljanina Srbije zbog nedozvoljene gradnje.

"Ulcinjsku policiju je jedno lice obavijestilo da je nakon verbalnog sukoba koji je imao sa S.M., to lice iz džepa izvadilo pištolj koji je usmjerio prema licu koje je podnijelo prijavu upućujući mu riječi prijeteće sadržine, nakon čega je vratio pištolj u džep i napustio lice mjesta", saopšteno je iz Uprave policije.

Po naredbi Osnovnog suda Ulcinj, policija je, kako se dodaje u saopštenju, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. i pronašli pištolj marke „Pietro Beretta“ kalibra 6,35 mm, kao i određenu količinu municije. Tokom pretresa pronađena je i vazdušnu puška, 207 komada municije različite vrste i kalibra i lovačka puška.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju po čijem je nalogu S.M. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju.

Ulcinjska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv N.M. (39) iz Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

"On je, kako se sumnja, ovo djelo izvršio na način što je kao investitor na jednoj katastarskoj parceli započeo građenje tri stambena objekta od po 100 kvadrata, bez prijave i dokumentacije koja je propisana kao neophodna Zakonom o planiranju prostora i izgradnju objekata", saopšteno je iz policije.

Postupajući po planu pojačane kontrole saobraćaja, policija je u Ulcinju kontrolisala i U.X. (22) sa Kosova kod kojeg je prilikom alkotestiranja utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,05 g/kg.

"Lice je lišeno slobode, te će u zakonskom roku biti sprovedeno sudiji za prekršaj na dalju nadležnost", kazali su iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније