Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

14. 03. 2024. 16:46 >> 16:50

PODNIJETA KRIVIČNA PRIJAVA

Maloljetnici osumnjičeni da su oštetili vagon ŽPCG

Podgorička policija podijela je krivičnu prijavu protiv pet maloljetnih osoba koje se sumnjiče da su oštetili vagon Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG).

"Osumnjičeni maloljetnici, od kojih su dvojica starosti 14 godina, dvojica starosti 15 godina i jedan 17 godina starosti, su izvršili krivično djelo koje im se stavlja na teret, na način što su upotrebom fizičke snage i podesnih sredstava oštetili vagon vlasništvo Željezničkog prevoza Crne Gore", piše u saopštenju policije.

Na licu mjesta je policija izvršila uviđaj, te sa događajem upoznala nadležnog tužioca koji je naložio dalje preduzimanje mjera i radnji koje su rezultirale rasvjetljavanjem ovog krivičnog djela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније