Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

01. 03. 2024. 14:56 >> 14:59

PRONAĐEN I KOKAIN

Tivat: Uhapšen vozač, preticao kolonu vozila pod dejstvom narkotika

Tivatska policija je juče u mjestu Markuševina uhapsila muškarca koji je pod dejstvom narkotika preticao kolonu vozila i kod kojeg je pronađen kokain, saopšteno je iz Uprave policije.

"Tužilac koji je upoznat sa događajem izjasnio se da se u radnjama V.K. ne stiču elementi bića krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te je V.K. lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", istakli su iz policije. 

Osim toga, V.K. je testiran na prisustvo psihoaktivnih supstanci, te je utvrđeno prisustvo kokaina u njegovom organizmu.

"Dakle, protiv njega su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga i Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima - upravljanje vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i preticanje kolone vozila", naveli su iz policije. 

V.K. je priveden sudiji za prekršaje gdje mu je, dodaju, izrečena novčana kazna od 1.070 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније