Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

14. 02. 2024. 18:43 >> 20:26
Čitaj mi:

HERCEG NOVI

Djelovi tijela završili na deponiji

Na jednoj deponiji u opštini Herceg Novi pronađeni su djelovi tijela i tim povodom policija je pokrenula istragu. Prema saznanjima Portala RTCG isključena je mogućnost da se radi o nasilnoj smrti.

Kako smo saznali, hercegnovskoj policiji je prijavljeno da provjere jedan stan gdje su živjele dvije osobe, a koje već duži vremenski period niko nije vidio.

Policija je izašla na lice mjesta i zatekla jedno tijelo koje je bilo nemoguće u tom trenutku identifikovati. Inspektori su potom pozvali ljekara i pogrebnike. Identitet preminule osobe je kasnije utvrđen. Osim ovog tijela, u stanu su, kako su kasnije utvrdili, bili ostaci tijela još jedne osobe. Navodno je bllo u takvom stanju da niko nije prepoznao da se radi o ljudskom tijelu.

Policija utvrđuje da li je tokom izviđaja na licu mjesta bilo propusta zbog kojih su ostaci drugog tijela završili prvo u kontejneru koji se nalazio u blizini prodavnice Tehnomaks u Zelenci, a potom i na deponiji.

Iz policije do večeras nijesmo mogli dobiti zvančne informacije o ovom događaju osim da utvrđuju kako je došlo do propusta i ko je odgovaran za to.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније