Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

14. 02. 2024. 16:01 >> 16:14
Čitaj mi:

SUD ZA PREKRŠAJE

Budvaninu i Podgoričaninu po 15 dana zatvora zbog prekršaja u saobraćaju

Sud za prekršaje Budva odredio je Budvaninu S.K. (1999) kaznu zatvora od 15 dana zbog niza saobraćajnih prekršaja. Isto toliko dana zatvora kazna je i za Podgoričanina M.R. (1975) koji je pod dejstvom droga upravljao specijalnim teretnim vozilom.

Kako navode u saopštenju Suda, 13. februara okrivljeni S.K. iz Budve oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i novčanom kaznom u iznosu od 150 eura.

"Njemu je sutkinja Magdalena Mijić izrekla sankciju, jer je u postupku dokazano da je istog dana u lokalnoj saobraćajnici u Budvi motociklom bez registarskih oznaka izvršio preticanje kolone vozila, da bi, nakon što je zaustavljen od patrole policije preliminarnim ‘droga’ testom utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu, nakon čega je odbio da se podvrgne laboratorijskoj analizi urina u zdravstvenoj ustanovi", navode u saopštenju.

U odvojenom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana osuđen je i Podgoričanin M.R. (1975), jer je preliminarnim "droga" testom, koji je potvrđen i laboratorijskim testom urina u zdravstvenoj ustanovi, utvrđeno da je istog dana upravljao specijalnim teretnim vozilom pod dejstvom opojnih droga.

Dodaju da su obojici okrivljenih uz kaznu izrečene i zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po četiri mjeseca i po tri kaznena boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније