Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J. [ Portal RTCG ]

08. 02. 2024. 10:38 >> 13:33
4
Čitaj mi:

Incident u školi  

Učenik OŠ “Branko Božović” poprskao đake biber sprejom  

Učenik Osnovne škole “Branko Božović” jutros je iskoristio biber spej i isprskao tri učenika te ustanove, rečeno je Portalu RTCG iz OKC Uprave policije.  

Iz Uprave policije nam je rečeno da se incident dogodio oko osam sati, kada je jedan učenika sa fantomkom na glavi uletio na čas i biber sprejom isprskao dva đaka.

"Sprejom sa nadražujućim dejstvom poprskao je dva učenika, od kojih je jednom zadao i udarac podesnim sredstvom", navedeno je iz Uprave policije.

Djeca su, kako je Portal RTCG izvijestio, u pratnji roditelja prebačena u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći.

Učenik koji je izazvao incident je zadržan u školi, a uprava OŠ "Branko Božović" trenutno razgovara sa njegovim roditeljima.

"U toku je prikupljanje obavještenja od profesorice čiji je cas bio u toku, a nakon toga ce obavještenja biti prikupljena od ostećenih. Maloljetno lice koje je napalo oštećene je sa roditeljima u školi gdje obavljaju razgovor sa direktoricon škole, nakon toga će doći u UP na prikupljanje obavještenja", zaključeno je iz Uprave policije.

Inače, biber sprej može da se nabavi u slobodnoj prodaji i koristi se za samoodbranu.

Izaziva nepodnošljivo peckanje kože suzenje očiju, kašalj i stezanje u grudima.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније