Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Portal RTCG ]

01. 02. 2024. 21:04 >> 21:04
1

poslanik gp ura

Adžić pozdravio formiranje predmeta o izručenju Čamgoza

Bivši ministar unutrašnjih poslova i poslanik GP URA Filip Adžić pozdravio je ažurnost SDT-a koji je formirao predmet povodom navoda o mogućoj korupciji u slučaju odbijanja izručenja državljanina Turske Binalija Čamgoza.

"Njega Turska potražuje zbog više ubistava, preprodaje narkotika, pokušaja ubistva državnih zvaničnika i drugih krivičnih djela, a kojem je država Crna Gora odlukom ministra Milovića pružila zaštitu", kazao je Adžić.

Adžić je na današnjoj sjednici Ustavnog odbora ušao u polemiku sa ministrom pravde Andrejom Milovićev i optužio ga da neizručavanjem Čamgoza Turskoj Milović štiti mafiju.

Informaciju da je SDT formirao predmet ovim povodom saopštio je novoizabrani VDT Milorad Marković na TV Vijesti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније