Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

27. 01. 2024. 19:20 >> 19:20

POLICIJA

Rožajac uhapšen zbog pokušaja ubistva

Zbog ubistva u pokušaju u Rožajama uhapšena je jedna osoba, kazali su iz policije. 

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje preduzetim rasvijetlili su krivično djelo ubistvo u pokušaju i lišili slobode osumnjičenu osobu. Rožajska policija obaviještena je 25. januara, od zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći, da je na ukazivanje ljekarske pomoći sa ubodnom ranom u predjelu grudnog koša primljen Dž.Č. (45) iz Rožaja, koji je potom transportovan u Medicinski centar Berane. Policija je, kriminalističkom obradom i preduzetim mjerama i radnjama identifikovala i lišila slobode osumnjičenog. Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju juče je slobode lišen M.B. (50) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju", piše u saopštenju.

Uhapšeni M.B. je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom oštećenom nanio ubodnu radnu u predjelu grudnog koša.

"Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičneni, a pronađeni i oduzeti predmeti će biti vještačeni u Forenzičkom centru Uprave policije. Državni tužilac je nakon saslušanja za osumnjičenog donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu", navodi se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније