Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

24. 01. 2024. 12:02 >> 12:02
Čitaj mi:

ALBANIJA

Uhapšen sa minama u rancu: Policija sumnja da ih je donio iz Crne Gore

Albanska policija uhapsila je Marijana Đoku, kod kojeg su u rancu pronađene mine. Do hapšenja je došlo na ulazu u grad Rešen, dok se osumnjičeni kretao, piše Portal Shqiptarja.

Akcija je počela nakon što su nadležni dobili informaciju da Đoka prenosi mine na daljinsko upravljanje. Dva civilna automobila, sa pet policajaca, opkolila su ga kako ne bi pobjegao.

"Policija je u saopštenju za javnost saopštila da je Đoka sa sobom imao dvije mine na daljinsko upravljanje, koje je donio iz Crne Gore, gdje je živio. Nakon hapšenja, pretresena je i njegova kuća u Rubikovom prstenastom vratu. Tu su pronađeni kalašnjikov i određena količina borbene municije", navodi se.

Policija sumnja da bi mine bile iskorišćene za zločin koji se planirao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније