Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.L.B.

23. 01. 2024. 15:35 >> 15:38

REAGOVANJE

Milović: "Plava sveska" kompromituje Šukovića

Navodi iz "plave sveske" nezapamćen su skandal koji potpuno kompromituje šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića, saopštio je ministar pravde Andrej Milović.

Podsjetimo, advokat predsjednika opštine Budva Mila Božovića, Miroje Jovanović objelodanio je sve materijale i podneske koji su predati sudu. Između ostalog, tu se nalazi i "plava sveska", u kojoj su rukopisi Božovića i šefa Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića, a što je potvrdio sudski vještak za oblast grafoskopije Radoslav Svičević.

“Plava sveska” Predraga Šukovića govori umjesto mene, i danas se obraća onima koji ozbiljne stvari pokušavaju da svedu na dnevnopolitičke interese. Kompromitacija agenata naših partnerskih službi članovima OKG-a, između svega ostalog što nam govori "plava sveska", predstavlja nezapamćen skandal koji potpuno kompromituje šefa SPO-a i veliki je bezbjednosni izazov“, naveo je Milović na mreži Iks.

On je ponovio da jedva čeka da na Odboru za bezbjednost iznese nove dokaze.

„Baš kako sam i najavio, jedva čekam kontrolno saslušanje u Skupštini Crne Gore i nove dokaze koje ću iznijeti na sjednici Odbora za bezbjednost o vezama šefa SPO-a sa OKG-a“, naveo je Milović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније