Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

21. 01. 2024. 11:41 >> 11:43

ODLUKA

Optuženi za ubistvo Saše Klikovca, Marković i Šuković izašli iz Istražnog zatvora

Miloš Marković i Marko Šuković, optuženi za ubistvo Saše Klikovca 18. jula 2020. godine ispred restorana ,"Kod Crnogorca" u Zeti, izašli su iz Istražnog zatvora, potvrdio je za Portal RTCG advokat Damir Lekić.

Pritvor im je ukinut jer vijeće Višeg suda nije uspjelo da za tri godine donese prvostepenu presudu u tom predmetu.

Specijalno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv pet osoba zbog likvidacije Saše Klikovca 2020. godine.

Optuženi su Marko Šuković (29), Miloš Marković (32), Ivan Milačić (28) i Predrag Vukadinović (23) koji se terete i za stvaranje kriminalne organizacije odgovorne za ubistvo tog Podgoričanina. Okrivljeni Marković je optužen da je ubio Klikovca po nalogu Alana Kožara, 18. jula 2020. godine.

Prema optužnici SDT-a ovu kriminalnu organizaciju formirao je pokojni Alan Kožar po čijem nalogu je Marković 18. jula prošle godine, ukradenim "golfom 3" kojim je upravljao Šuković, došao ispred restorana "Kod Crnogorca” i sa zadnjeg sjedišta "na podmukao način i u prethodno obećanu nagradu u iznosu od 20.000 eura" pucao na Klikovca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније