Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

04. 01. 2024. 18:40 >> 18:40
1
Čitaj mi:

SUD ZA PREKRŠAJE

Zbog proganjanja Budvanke Rusu 20 dana zatvora

Sud za prekršaje u Budvi osudio je na 20 dana zatvora državljanina Rusije K.I.(30) zbog proganjanja Budvanke.

Kako je saopšteno iz tog suda kazna je izrečena u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru u produženom trajanju.

"On je sankcionisan, jer je u postupku dokazano da se u više navrata u od oktobra do 31. decembra 2023. godine naročito drsko i uvrjedljivo ponašao prema oštećenoj K.B.(1993) iz Budve sa kojom je bio u kraćoj emotivnoj vezi, na način što je po okončanju veze uhodio na putu od kuće do posla, upućivao joj uvrede i fizički je dodirivao bez njene saglasnosti", navodi se u saopštenju.

Iz Suda za prekršaje navode i da je zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi do pravosnažnosti rješenja osujetio izvršenje kazne zatvora, K.I je bez odlaganja upućen na izdržavanje kazne u UIKS Spuž.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније