Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

22. 12. 2023. 19:39 >> 19:53
Čitaj mi:

NAKON AKCIJE U BARU

Koprivica čestitao UPC: Odlučno protiv šverca

Potpredsjednik Vlade Momo Koprivica čestitao je Upravi prihoda i caruina, sektoru za carinsku kontrolu i bezbjednost i direktoru Vladimiru Bulajiću na munjevitoj institucionalnoj akciji koja je od velikog značaja za Crnu Goru. 

"Kao potpredsjednik Vlade iskazujem punu podršku svim institucijama sistema u borbi protiv šverca cigareta, nezakonite trgovine, kao i svakog vida kriminala i korupcije sa kojima se moramo izboriti sistemskim rješenjima i beskompromisnim aktivnostima, a ne marketingom. Sprečavanjem šverca Vlada Crne Gore pokazuje da joj je jedan od prioriteta borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. Samo odlučnim akcijama ove vrste stvaramo pravnu i ekokomsku sigurnost", rekao je Koprivica.

Podsjetimo, službenici Uprave prihoda i carina (UPC) zaplijenili su danas u Slobodnoj zoni Luke Bar 1.188 paketa cigareta, odnosno oko 594.000 paklica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније