Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.Л.Б.

10. 12. 2023. 10:18 >> 10:28

AKCIJA NA CETINjU

Šaranović: Pokazali neselektivnost u borbi protiv kriminala

Akcija sprovedena jutros na Cetinju u kojoj su uhapšene tri osobe, ne samo da oslikava profesionalizam i predanost naših službi bezbjednosti, već i potvrđuje neselektivnost u borbi protiv svih oblika kriminala, poručio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović u izjavi za medije.

Ministar podsjeća da je riječ o akciji Sektora za borbu protiv kriminala Uprave policije, kojim rukovodi novopostavljeni Lazar Šćepanović, uz saradnju sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti “Centar” i taktičkim jedinicama Sektora policije posebne namjene.

“Naša misija je jasna - obezbijediti da svaki građanin osjeća sigurnost i zaštitu od kriminalnih djela. U tom duhu, želim da poručim svim građanima da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije neće prezati pred izazovima u očuvanju zakona i reda. Snažno stojimo u odbrani pravde, ne praveći razliku između različitih grupa ili pojedinaca. Svaki oblik kriminala suočava se sa istom odlučnošću i efikasnošću naših službi, što potvrđuje i jutrošnja akcija”, naveo je Šaranović.

Kaže i da je ponosan na hrabre policijske službenike, jer njihov rad daje snagu i sigurnost našoj zemlji i poručuje da nema mjesta za kriminal u našem društvu, ma od kog dolazio.

“Uz zahvalnost pripadnicima policije, pozivam sve građane da budemo zajedno na putu izgradnje sigurnijeg i pravednijeg društva”, zaključio je Šaranović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније