Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

06. 12. 2023. 12:19 >> 12:18

ODT NIKŠIĆ

Formiran predmet povodom prijetnji Pavićeviću

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću formiran je predmet povodom prijetnji upućenih putem društvenih mreža aktivisti Bošku Pavićeviću i udruženju "Ekopatriotizam".

Saopšteno je i da se preduzimaju sve zakonom propisane mjere i radnje "kako bi se prikupile sve relevantne činjenice za donošenje odluke u ovom predmetu".

Pavićević je pretučen kada je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću. Za Potal RTCG kazao je da se osjeća nebezbjedno i da na drušvenim mrežama dobija prijetnje.

On je operisan zbog teških povreda koje su mu, kako se sumnja, nanijeli sugrađani Miloš i Matija Stanišić.

Podsjetimo, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, prije dva dana je uhapšen Miloš Stanišić (19). Njemu je Osnovni sud u Nikšiću juče odredio zadržavanje. Nešto kasnije na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, je uhapšen Matija Stanišić (18), koji se sumnjiči da je bio među napadačima.

Portal RTCG objavio je snimak na kojem se vidi verbalni sukob Pavićevića sa grupom momaka, a nakon toga i prvi udarac koji je zadobio, ali i snimak sa nadzornih kamera koji iz drugog ugla prikazuje fizički obračun.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније