Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

05. 12. 2023. 19:16 >> 21:45
3

NA GRANICI SA SRBIJOM

Uhapšen i drugi osumnjičeni za napad na Pavićevića

Na graničnom prelazu Ranče, na ulazu iz Republike Srbije u Crnu Goru, danas je uhapšen Matija Stanišić (18), koji se sumnjiči da je bio među napadačima na Nikšićanina Boška Pavićevića.

"na graničnom prelazu Ranče uhapšen je M.S. (18) koji je identifikovan od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, kao jedno od dva lica koja su u nedjelju 3. decembra, fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede", saopšteno je iz policije.

Podsjetimo, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, juče je uhapšen M.S. (19) .

"Za ista krivična djela sumnjiči se M.S. (18) koji je danas lišen slobode i on će u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost", zaključuje se. 

Aktivista Boško Pavićević, koji je pokušao da fotografiše nepropisno parkiranje i mučenje životinja na trgu u Nikšiću pretučen je 2. decembra i nalazi se u Kliničkom centru Crne Gore na liječenju. 

Portal RTCG juče je objavio snimak na kojem se vidi verbalni sukob Pavićevića sa grupom momaka, a nakon toga i prvi udarac koji je zadobio, ali i snimak sa nadzornih kamera koji iz drugog ugla prikazuje fizički obračun. 

Napad je naišao na oštru osudu javnosti.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније