Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

А.М.

01. 12. 2023. 14:22 >> 14:22
2

DPS NIKŠIĆ

Ispitati kad je supruga Đorojevića zaposlena u Komunalnoj policiji

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da povodom odbacivanja prijave protiv predsjednika Opštine Marka Kovačevića zbog gesta rukom prilikom intomniranja himne Crne Gore ne žele da komentarišu odluke pravosudnih organa, ali da žele da naglase da seu nikšićkoj i crnogorskoj javnosti pojavila se informacija da je Kovačević krajem jula u Komunalnoj policiji zaposlio suprugu postupajućeg tužioca Dejana Đorojevića nakon spornog incidenta.

"Da sve ne bi ostalo na neprovjerenim glasinama, a radi objektivnog i pravovremenog informisanja javnosti, tražimo odgovor od načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića na sljedeća pitanja: Da li u Komunalnoj policiji radi supruga tužioca Đorojevića? Ako je u organu kojim rukovodite zaposlena gospođa Đorojević, kad je sa pomenutom zaključen Ugovor o radu?", saopšteno je iz DPS-a.

Javnost Nikšića i Crne Gore, kako kažu, očekuje hitan odgovor.

"Ukoliko ga ovim putem ne dobijemo, iskoristićemo sve zakonske mogućnosti da dođemo do odgovora, pa u skladu sa istim preduzeti dalje korake", saopšteno je iz DPS Nikšić.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније