Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

А.М. [ Libertas ]

30. 11. 2023. 14:29 >> 14:30
1

VIŠI SUD

Prihvaćeno jemstvo od 1,8 milion eura, Mićković se brani sa slobode

Marko Mićković, koji je uhapšen u junu zbog sumnje da je povezan sa švercom cigareta, odlukom Višeg suda u Podgorici, braniće se sa slobode.

"Viši sud u Podgorici potvrdio je odluku o prihvatanju jemstva od 1,8 miliona eura vrijednih nekretnina i 500 eura u gotovini, koje je otac Marka Mićkovića ponudio kao garanciju da neće pobjeći ukoliko se bude branio sa slobode", potvrđeno je Libertasu u toj sudskoj instituciji.

 Mićković će biti biti pušten iz pritvora nakon što se upiše hipoteka na nekretnine i uplati 500 eura.

On je u pritvoru je od 19. juna kada je uhapšen zajedno sa Ratkom Mandić, Miletom Simanićem, Đokom Lješkovićem i Rajkom Đurovićem, kojima je na teret stavljeno da su, kao organizovana kriminalna grupa koju je, navodno formirao, Ivan Mićković, švercovali cigarete od kraja 2018. do novembra 2020. godine.

Riječ je, navodno, o zaplijenjenim cigaretama koje im je Uprava prihoda i carina dostavljala na uništavanje.

Nakon hapšenja, u pritvor su poslati svi, osim Đurovića, koji je pušten da se brani sa slobode, uz mjere nadzora.

Deset dana nakon toga, predao se i njihov navodni organizator, Nikšićanin Ivan Mićković, rođak Marka Mićkovića.

Ivan Mićković je, poslije tri mjeseca provedenih u pritvoru, takođe, pušten da se brani sa slobode, uz ponuđeno jemstvo od 1.150.000 eura u nekretninama.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније