Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

18. 11. 2023. 17:26 >> 17:51

KALUĐEROVIĆ

"Policija mora biti očišćena od kriminalaca u uniformi"

Samo nulta tolerancija na organizovani kriminal i korupciju omogućiće zatvaranje pregovaračkih poglavlja 23. i 24., koja su ključna za dalji napredak Crne Gore u evropskim integracijama, saopštila je poslanica SNP-a Slađana Kaluđerović.

"Zalaganje za punu vladavinu prava jedan je od ugaonih temelja politike SNP-a od njenog osnivanja. Ni za milimetar nijesmo odstupili od principa da niko, bez obzira na svoju poziciju ili moć, nije i ne može biti iznad zakona, kao i da se policija mora očistiti od kriminalaca u uniformi", istakla je ona. 

Kaluđerović je pozdravila akciju Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja koja je, kako je kazala, u službi "čišćenja Crne Gore od kriminala i korupcije".

"Slavko Stojanović i Veselin Veljović zajedno su punih 15 godina bili na čelu Uprave policije, a upravo u tom vremenu kulminirali su kriminal i šverc, na šta je SNP konstantno ukazivao. Danas ponovo svjedočimo da je vrijeme majstorsko rešeto, odnosno da je zalaganje SNP-a za državu vladavine prava istrpjelo probu vremena", istakla je ona. 

Poručuje da je pravda možda spora, ali kad-tad zakuca na vrata svih onih koji su se ogriješili o zakon, a posebno onih čija je dužnost bila da štite zakon, umjesto, kako kaže Kaluđerović, što su bili "kriminalci u uniformama policajaca".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније