Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.Љ.

31. 10. 2023. 12:42 >> 13:04

UPRAVA POLICIJE

Ispalo dijete iz autobusa, krivična protiv vozača

Vozač autobusa L.D. (52) iz Tivta krivično će odgovarati jer je tokom vožnje držao otvorena vrata, zbog čega je usljed kočenja jedanaestogodišnje dijete ispalo iz tog prevoznog sredstva.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su podnijeli krivičnu prijavu protiv L.D. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

„On je, kako se sumnja, 20. oktobra, na dijelu magistralnog puta, u mjestu Župa, izazvao opasnost za život jedne maloljetne osobe stare 11 godina, na način što je kao vozač autobusa za prevoz djece, tokom kretanja držao otvorena vrata, gdje u jednom trenutku maloljetni dječak prišao vratima sa namjerom da izađe na stajalište, kojom prilikom je vozač L.D. naglo stao i zaustavio autobus, usled čega je maloljetnik ispao iz autobusa i tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede“, navodi se u saopštenju policije.

Vozaču autobusa L.D. je izdat i prekršajni nalog jer je držao otvorena vrata prilikom kretanja autobusa, na koji način je počinio prekršaj iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније