Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

23. 10. 2023. 11:03 >> 11:11

KRIVIČNA PRIJAVA

Podgoričanku sumnjiče za nelegalnu gradnju na Žabljaku

Policija iz Žabljaka podnijela je krivičnu prijavu protiv M.B. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršila krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje, saopštili su iz Uprave policije.

"Policijski službenici Regionalnog Centra bezbjednosti „Zapad“ u kontinuitetu preduzimaju mjere i radnje u cilju suzbijanja i otkrivanja krivičnih djela protiv uređenja prostora, odnosno sprovode aktivnosti usmjerene na kontrolu objekata izgrađenih bez uredno pribavljene dokumentacije", navode u saopštenju.

S tim u vezi, kako ističu, policijski službenici Stanice policije Žabljak su podnijeli krivičnu prijavu protiv M.B. (36) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršila krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

"Preduzimajući službene mjere i radnje policijski službenici Stanice policije Žabljak su došli do sumnje da je M.B. tokom jula ove godine protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata i bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje započela izgradnju objekta na teritoriji Opštine Žabljak", navode u saopštenju.

O navedenom je, kako su kazali, obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je kvalifikovao krivično djelo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније