Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

А.М.

24. 09. 2023. 11:41 >> 11:42
1

UPRAVA POLICIJE

Kod Nikšićanina pronađene tri automatske puške i municija

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su oduzela su od D.K. (68) iz tog grada tri automatske puške, jednu lovačku i veću količinu municije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Nikšićka policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.K. (68) iz Nikšića.

"Tom prilikom su pronađene i oduzete tri automatske puške, lovačka puška marke „Brno“, sedam komada protivavionske municije, 305 komada municije različite vrste i kalibra, četiri tromblonska nastavka, okvir od automatske puške i dva redenika za lovačku municiju", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se D.K.uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Sudija za istragu Osnovnog suda u Nikšiću je ovom licu odredio pritvor do 30 dana", navodi se u saopštenju UP.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније