Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.В. [ rtcg.me ]

20. 07. 2023. 07:19 >> 07:19

UHAPŠEN GEORGIJ MANUKJAN

Šef mafije iz Krasnodara dolijao na tivatskom aerodromu

Ruski mediji prenijeli su da je u Crnoj Gori uhapšen Georgij Manukjan, zvani "Žorik Tbiliski“, koga opisuju kao šefa mafije u Krasnodaru, osuđivanog zbog šverca narkotika. Lisice su ruskom optuženom kriminalcu stavljene na tivatskom aerodromu, o čemu je crnogorska policija informisala javnost 13. jula u saopštenju.

Po pisanju "bloknot-krasnodar.ru" i drugih medija, pritvoren je u Crnoj Gori kriminalni akter sa Krasnodarske teritorije Georgi Manukjan, zvani "Žorik Tbiliski“.

Kako prenose ruski mediji, muškarac je priveden na tivatskom aerodromu, a nalazio se u Interpolovoj poternici.

"U januaru 2023.godine, 59-godišnji Manukjan je optužen povodom optužbi da je zauzimao najviše položaje u kriminalnoj hijerarhiji", naveo je portal "bloknot-krasnodar.ru".

Manukjan je optužen pred ruskim sudovima u odsustvu, za šefa mafije "krunisan” je 1993. godine u Krasnodaru a navodi se da je otad bio umiješan u kriminalne aktivnosti na Krasnodarskoj teritoriji. 

Pojašnjeno je da je Manukjan poslednji put bio u zatvoru 2017. godine zbog optužbi za iznudu, ali je 2020. godine odluka suda poništena.

Poznato je da je Georgij Manukjan više puta služio kaznu zbog droge.

Policija Crne Gore je 13. jula saopštila da je na tivatskom aerodromu uhapšen državljanin Rusije G.M. (59) po potjernici NCB Interpol Moskva.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, optuženi ruski kriminalac G.M. sproveden je sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici. 

"G.M. je u kontinuitetu od 1993. godine svjesno zauzimao najvišu poziciju u kriminalnoj hijerarhiji u Krasnodarskom regionu u Rusiji, te koristio svoju najvišu poziciju u kriminalnoj hijerarhiji, autoritet i uticaj u kriminalnoj sferi kako bi organizovao, vodio i upravljao kriminalnim aktivnostima", navodi se u saopštenju policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније