Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Mina; Objavila: M.M ]

07. 01. 2019. 17:45 >> 17:14

20 HILJADA EURA

Vilotijević pušten na slobodu uz kauciju

Stefan Vilotijević (23), za kojim je Srbija raspisala potjernicu, pušten je danas na slobodu uz kauciju od 20 hiljada eura.

Vilotijević je povrijeđen u napadu 21. decembra u Beču, u kojem je ubijen Vladimir Roganović (32), za kojeg se tvrdi da je član Kavačkog klana.

Napadač je, u centru Beča, pucao na Roganovića i Vilotijevića, koji su prethodno zajedno bili u restoranu.

Dok je Roganović ubijen sa više hitaca, Vilotijević je povrijeđen.

Nakon što je odveden u bolnicu ispostavilo se da za njim traga policija Srbije, zbog čega je donijeta odluka da se prebaci u ekstradicioni pritvor.

Portparolka Krivičnog suda u Beču Kristina Salcborn saopštila je da je Vilotijević, nakon što je data kaucija, danas pušten na slobodu, prenosi Tanjug.

Uz kauciju morao je da navede i adresu u Beču na kojoj će čekati odluku austrijskih vlasti o ekstradiciji Srbiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније