Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

Nikola Rajković

08. 07. 2024. 18:30 >> 18:30
Čitaj mi:

OD SPECIJALNOG IZVJEŠTAČA RTCG

Čuvena njemačka preciznost

Jedan od najmlađih a ujedno i najmodernijih stadiona u Evropi, "Alijanc arena", spreman je za završnicu Evropskog prvenstva - uvjerila se u to ekipa Javnog servisa dan prije početka duela između Španije i Francuske.

Mali broj ljudi defilovao je oko i unutar ovog prelijepog objekta, većinom su to novinarske ekipe koje se pripremaju za prenos meča. Primjetne su ekipe iz skoro svih država svijeta, među njima i iz Argentine.

Neke od najpoznatnijih televizija u Evropi, Rai, Sky, kao i naravno Nacionalna televizija Njemačke - ZDF imaju i specijalizovane mini-studije sa savršenim pogledom na stadion - djeluje da se u svakom trenutku sve može vidjeti i prokomentarisati.

Travnata podloga izgleda savršeno, tribine i prostor između njih besprekorno čisto, vidi se da se vodi računa o svakom detalju.

Unutar samog stadiona nalazi se i nekoliko veoma luksuznih restorana, svuda se mogu vidjeti slike poznatih, kako sadašnjih, tako i bivših fudbalera.

Veliki broj volontera je oko stadiona, spremnih da pruže svaki vid pomoći i prije svega novinarima, kao i svim ostalima olakšaju obavljanje posla.

Sigurno je da je Njemačka još jednom pokazala da nije slučajno nastao termin "njemačka preciznost" i da sve ono što prihvate da rade dovedu do savršenstva.

Upravo u tom ambijentu Minhen će sjutra zaključiti domaćinstvo na ovom Evropskom prvenstvu i loptu prebaciti na Dortmund i Berlin koji, sigurni smo, neće podbaciti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније