Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V. [ Beta ]

22. 06. 2024. 11:03 >> 11:02

NAKON ISPADANJA SA EP

Selektor Poljske: Nismo imali dovoljno kvaliteta

Selektor fudbalske reprezentacije Poljske Mihal Probjež izjavio je poslije poraza od Austrije da njegova ekipa nije imala dovoljno kvaliteta za pobjedu.

"Prvih 15 minuta nije išlo po planu. Nismo se dobro nosili sa agresivnom igrom Austrije i stalno smo gubili loptu. Nismo imali dovoljno kvaliteta na kraju. Pobjeđujemo i gubimo kao ekipa", izjavio je Probjež, a prenijela HINA.

Poljska je danas u Berlinu poražena od Austrije sa 1:3, u drugom kolu Grupe D Evropskog prvenstva.

"Možda možemo igramo agresivnije protiv Francuske i to je prilika za rast. Nakon što smo primili drugi gol, Austrija je igrala na kontranapade. Preuzeli smo rizik. Nismo imali defanzivnog veznog igrača na terenu, ali smo morali da rizikujemo", dodao je Probjež.

U prvom kolu Poljska je poražena od Holandije sa 1:2, a u posljednjem će se sastati sa Francuskom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније