Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

22. 06. 2024. 08:18 >> 08:18
Čitaj mi:

PRVA POBJEDA UKRAJINE

Rebrov: Pokazali smo naš takmičarski duh

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Sergej Rebrov izjavio je poslije pobjede nad Slovačkom da je njegova ekipa pokazala takmičarski duh.

"Jako mi je drago zbog igrača koji su odlično reagovali nakon primljenog gola. Na poluvremenu smo promijenili neke pozicije i zaigrali visoki presing. Još je važnije pokazali smo naš takmičarski duh jer smo stvarno željeli da promijenimo rezultat i zato smo zaslužili pobjedu", izjavio je Rebrov,a prenela HINA.

Ukrajina je pobijedila Slovačku sa 2:1 u drugom kolu Grupe E Evropskog prvenstva.

"Ovo je bila potpuno drugačija ekipa nego ona protiv Rumunije. Na poluvremenu nisam morao podizati glas, svi su znali da nam treba reakcija u drugom dijelu, samo sam rekao da ne brinu o rezultatu i krenu u napad. Ovo je važna pobjeda i za našu zemlju, a sad moramo da se koncentrišemo na sljedeću utakmicu", rekao je Rebrov.

U prvom kolu, Ukrajina je poražena od Rumunije sa 0:3.

Ukrajinski selektor se osvrnuo i na promjenu golmana, umjesto Andrija Lunjina koji je primio tri gola od Rumunije od kojih je za dva direktan krivac priliku protiv Slovačke dobio je Anatolij Trubin.

"Srećan sam što imamo dobru konkurenciju na golmaskoj poziciji. Anatolij je zaslužio priliku, bio je miran i mogao je biti starter i ranije", izjavio je Rebrov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније