Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

04. 12. 2017. 22:29 >> 21:58

VALDANOS I ŠTEGVAŠ

Pametne klupe upotpunjuju turističku ponudu

PetroSolar pametne klupe, koje su isporučene ulcinjskoj Turističkoj organizaciji (TO) i montirane na nove vidikovce Valdanos i Štegvaši, trebalo bi da upotpune turističku ponudu Ulcinja.

Direktor TO Ulcinj, Fuad Hadžibeti, kazao je da su vidikovci Valdanos i Štegvaši novi projekat te organizacije, koji bi trebalo da doprinesu proširenju turističke ponude Opštine i predstave turistima prirodne ljepote tog dijela Crne Gore.

Iz novosadske kompanije PetroSolar saopšteno je da pametne klupe, koje se napajaju isključivo solarnom energijom, poseduju LED osvjetljenje, prednju i zadnju poziciju za reklamiranje, USB punjače za mobilne uređaje, Wi Fi internet, kao i klupu za odmor dužine 1,5 metara.

“Instalirane pametne klupe na solarnu energiju upotpuniće doživljaj i podići ga na viši nivo, jer će turistima koji posjete vidikovce obezbijediti besplatan Wi Fi internet i punjenje baterija mobilnih uređaja”, kazali su iz PetroSolara.

PetroSolar pametne klupe posjeduju i pozicije za reklamne poruke putem kojih će TO predstavljati turističke potencijale. One imaju sopstveno LED osvjetljenje, tako da će i vidikovci biti osvijetljeni.

“Cijeli sistem se napaja isključivo solarnom energijom tako da se neće trošiti električna iz elektro mreže, čime se ostvaruju značajne uštede i podiže svijest o široj upotrebi energije iz obnovljivih izvora”, kazali su iz preduzeća.

PetroSolar proizvodi su linija od tri potpuno različita proizvoda - pametni reklamni totem, pametne klupe i pametna autobuska stajališta, izvedena iz jedne osnove i autorski su rad Jošanov Lazara.

Svi proizvodi u osnovnoj varijanti poseduju LED rasvjetu, USB punjače za mobilne uređaje, Wi Fi internet, kao i prednju i zadnju poziciju za oglašavanje, uz mogućnost instalacije brojnih dodataka kao što su interaktivni monitori, kamere za nadzor i senzori za praćenje buke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније