Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ N1/Klix.ba ]

12. 04. 2024. 08:21 >> 08:20

bih

Pucnjava u migrantskom kampu kod Sarajeva, povrijeđena jedna osoba

U migrantskom kampu "Blažuj", u okolini Sarajeva, sinoć je došlo do pucnjave u kojoj je povrijeđena jedna osoba, saopšteno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Do incidenta je došlo oko 20 sati, kada je policiji prijavljen incident u kojoj je povrijeđena jedna osoba, a riječ je o migrantu i on je zadobio lakše tjelesne povrede, saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Za sada nije poznato koliko je osoba učestvovalo u incidentu, prenosi portal Klix.

Policija je obavila uviđaj i više informacija biće saopšteno nakon operativne obrade podataka.

U kampu u Blažuju početkom godine izvršena je policijska racija u cilju pronalaska lica koja tu nelegalno borave, kao i pronalaska nelegalnog naoružanja, narkotika i drugih predmeta koji potiču iz krivičnih djela ili mogu poslužiti za ugrožavanje bezbjednosti korisnika i zaposlenih u centru, navodi sarajevski portal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније