Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

K. J. [ Index.hr ]

12. 04. 2024. 09:34 >> 09:36
Čitaj mi:

Sarajevo

U rijeci Miljacki pronađena tijela ženske osobe i djeteta

MUP Kantona Sarajevo potvrdio je da su sinoć na Bentbaši pronađena dva tijela. Uz ženu je ponađeno i tijelo djeteta od najviše četiri godine.

“Noćas, nešto prije ponoći, PU Stari Grad zaprimila je prijavu da je u Miljackoj, područje Bentbaše, u koritu uočeno tijelo. Patrola koja je izašla na teren, potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS. U 01:30 sati, izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i, uz nju – tijelo djeteta do četiri godine”, navode iz MUP-a KS, prenosi Index.hr.

Ljekari su na licu mjesta konstatovali smrt obje osobe.

Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, na tijelima nema vidljivih povreda.

“Tužilac je rukovodio uviđajnom ekipom i uviđajem, kojeg su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS i stalni sudski vještak medicinske struke. Tijela preminulih su prebačena u prosekturu Bare. Policijski službenici, pod nadzorom tužioca, nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja”, zaključuju iz MUP-a KS.

Policija radi na identifikaciji preminulih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније