Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ N1 ]

24. 03. 2024. 13:01 >> 13:01
23

25. godina od nato bombardovanja

Vučić: 78 dana su nam uništavali zemlju, slobodu nikad neće moći da nam uzmu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas, na 25. godišnjicu početka NATO bombardovanja Savezne Republike Jugslavije, da je 24. marta 1999. godine "19 najmoćnijih i najjačih napalo Srbiju bez ikakvog prava i prvi put bez odluke Savjeta bezbjednosti UN".

„78 dana su nam uništavali zemlju. Ubijali djecu. Komadali teritoriju. Ipak, uprkos svemu, Srbija živi. Probuđena. Snažnija, Hrabrija. Prkosna. I više od svega, slobodna. Sloboda je više od vazduha, slobodu nikada neće moći da nam uzmu. Živjela Srbija“, napisao je Vučić u objavi na Instagramu.

Centralna manifestacija obilježavanja Dana sjećanja na stradale u NATO agresiji počeće u 20 časova u Prokuplju.

 

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније