Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ RTS ]

11. 03. 2024. 20:32 >> 20:32
Čitaj mi:

SRBIJA

Novi Sad: Muž ubio ženu

Policija je u kući u Novom Sadu pronašla tijelo žene, rečeno je RTS-u u novosadskoj policiji. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da ju je ubio suprug. Nakon što je tijelo žene pronađeno u kući u Novom Sadu, pokrenuta je istraga, saznaje RTS.

Iz policije za sada nema više informacija o ovom slučaju.

Mediji javljaju da je reč o ženi koju je na brutalan način ubio suprug, koji je nakon toga skočio sa Temerinskog mosta u Novom Sadu.

Kako navode, muškarac star oko 55 godina je opasan lancima i betonskim blokom skočio sa mosta, ali je izvučen iz rijeke i prevezen u Urgentni centar.

Prethodno je, prema nezvaničnim informacijama, rekao da je ubio ženu u porodičnoj kući.

U policiji su za RTS rekli da za sada ne mogu da potvrde da su ta dva slučaja povezana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније