Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ N1, FoNet ]

25. 12. 2023. 19:10 >> 19:10
21
Čitaj mi:

JEDNA OD NOSILACA LISTE SPN

Tepić: Ne prekidam štrajk glađu, moramo stati na put mafijaškoj vlasti

Odbijam molbe da prekinem štrajk glađu, bez obzira što su rezultati krvi pokazali da su parametri već malo lošiji, izjavila je FoNetu jedan od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" (SPN) Marinika Tepić.

Tepić je danas, kako tvrdi, ušla u osmi dan štrajka glađu u zgradi Skupštine Srbije.

"Svjesno i racionalno sam ušla u sve ovo. Moramo da stanemo na put izbornoj krađi i mafijaškoj vlasti koja vlada nasiljem, mržnjom, podjelama i huškanjem građana jednih na druge", kazala je Tepić.

Govoreći o neredima ispred Skupštine Beograda, Marinika Tepić je navela da je prepoznala huligane iz grupe Đorđa Prelića.

"Mi smo jedina zemlja na svijetu gdje je vlast demonstrirala protiv opozicije i gdje predstavnici vlasti počinju kontra štrajkove glađu, što govori da se trude da do potpunog besmisla dovedu svaki vid aktivizma. Sve što rade je laž i falsifikat, poput ovih izbora", tvrdi Tepić.

U prostorijama poslaničkog kluba u zgradi parlamenta štrajkuje sedam predstavnika SPN. Štrajku Tepić su se pridružili Jelena Milošević, Danijela Grujić, Janko Veselinović, Željko Veselinović, Branko Miljuš i Dušan Nikezić.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније