Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 01. 2014. 11:16 >> 11:16
1

Vučić poručio

Od građana zavisi da li ću biti premijer

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će od građana zavisiti da li će biti premijer nakon vanrednih parlamentarnih izbora, navodeći da postoji mogućnost i da njegova stranka bude i u opoziciji.

Vučić je, gostujući u emisiji Utisak nedelje na B92 ponovio da je ključni motiv izbora da Srbija ide brže i bolje naprijed i da je za to potreban čist mandat.

Vučić je, na pitanje da li će sledeći put gostovati u toj emisiji kao premijer države, rekao da to ne može da zna i da će to zavisiti od građana Srbije i da je moguće da se pojavi i kao dio opozicije, ali je ponovio da ne želi da bude premijer bez izbora.

On je rekao da je ključni motiv za raspisivanje izbora atmosfera u društvu, naglasivši da i opozicija dugo traži izbore, i da smatra da je potrebno brže, jače i bolje ići u reforme, što je moguće, kako je rekao, samo sa čistim mandatom.

„Ključni motiv za tu odluku je što već dugo vremena govorimo o atmosferi u društvu, opozicija govori da nijesmo dobro radili. Potrebne su brže reforme, možemo to sa novim punim mandatom“, rekao je Vučić.

Vučić je na tvrdnje da raspisuje izbore da bi dobio više vlasti, upitao kako je moguće da iz diktature, za šta ga optužuju, dobije više vlasti.

 „Neki kažu da želimo više vlasti. Kako više vlasti kad ste govorili o diktaturi u Srbiji?“, upito je lider SNS.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније