Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ N1 ]

26. 04. 2024. 09:20 >> 09:33
Čitaj mi:

mup potvrdio

Slobodan Milutinović zvani Snajper uhapšen u Madridu

Novosadski kriminalac Slobodan Milutinović zvani Snajper, za kojim je raspisana interpolova potjernica, uhapšen je juče u Madridu. Ovu informaciju za Danas su nezvanično potvrdili iz MUP-a.

Slobodan Milutinović Snajper je nestao 5. maja prošle godine, dok je bio u kućnom pritvoru sa elektronskim nadzorom. Tog 5. maja on je izašao u šetnju na koju je imao pravo od 12 do 13 časova i od tada mu se izgubio svaki trag. MUP je nakon toga raspisao međunarodnu potragu za Milutinovićem.

On je u trenutku bjekstva nalazio u kućnom pritvoru od početka aprila prošle godine, nakon što je novosadski Viši sud poslije presude na dvije godine i šest mjeseci zatvora zbog prinude, lišavanje slobode i zlostavljanja djevojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, odlučio da ga iz zatvorskog pritvora prebaci u kućni pritvor sa nanogicom.

Za sada nijesu poznati detalji njegovog hapšenja u Madridu, tj. da li je uhapšen zbog raspisane potjernice ili je možda u Španiji uhapšen zbog nekog krivičnog djela koje je tamo izvršio, javlja Danas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније