Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

03. 10. 2017. 19:44 >> 19:13
24

VUČIĆ ISTAKAO

"Imamo najjaču lovačku eskadrilu regiona"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je večeras da će Vojska Srbije, poslije dolaska šest aviona MiG-29 iz Rusije koji će biti dovedeni na standard 4+ generacije, imati "ubjedljivo najsnažniju" lovačku eskadrilu u regionu.

Vučić je za Prvu televiziju podsjetio da su četiri aviona već dopremljena iz Rusije a da će preostala dva biti isporučena Srbiji do petka.

"Svi su pričali da nijesam ispunio obećanje, najviše su me napadali oni koji su doveli do toga da nemamo nijedan vazduhoplov. Imaćemo ozbiljnu eskadrilu jer ne postoji mašina koja bi bila bolja do MiG-a 29 u bliskoj vazdušnoj borbi", ocenio je Vučić u bugarskom gradu Varna gdje se sastao sa premijerima te zemlje, Grčke i Rumunije.

Po njegovim riječima, Srbija je nabavkom aviona iz Rusije riješila problem u narednih 20 godina.

"Imaćemo i više aviona, nastavićemo da jačamo naše vazduhoplovstvo jer to je važno kako bi čuvali našu slobodu i nezavisnost, od toga ne postoje veće vrijednosti", dodao je predsjednik Srbije.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније